Zonnestudio megaSun

Hoofdkantoor

Nieuws

Contact

Welkom

Vertrouwde kwaliteit, nieuwe naam!
Na vijf jaar exclusief importeursschap onder de naam megaSun Nederland, werken we sinds het voorjaar van 2010 onder een nieuwe bedrijfsnaam: vanBeurden BV.
Zoals u zult merken, is er verder niets veranderd aan onze toegewijde en succesvolle wijze van zakendoen met onze klanten! Ook ervaren? surf voor meer informatie verder op www.vanbeurden.nl

Welkom bij zonnestudiomegaSun

vanBeurden BV is de exclusieve importeur in Nederland voor de professionele zonneapparatuur van megaSun by KBL. Een stabiel en hoogwaardig merk dat wereldwijd geroemd wordt om de innoverende en klantgerichte marktbenadering. Veel innovaties van megaSun zijn inmiddels door andere zonnemerken overgenomen – iets dat wij zien als een groot compliment in bijzondere branche die zich steeds verder professionaliseert.

Design en kwaliteit
Naast onze innovaties zoals het waardevolle huidanalysesysteem (waardoor zonaanbidders gegarandeerd zijn van verantwoorde zonnekuur) of het eerste collarium (waarbij collageenlampen worden gebruikt om huidversteviging te bereiken) in de markt, staat megaSun voor meer!
Prachtig design, absolute kwaliteit en gebruiksvriendelijk comfort zijn kernkwaliteiten. vanBeurden voegt daar gewaardeerde toewijding en service aan toe om de dienst ‘zonnen’ in vele bedrijfsomgevingen winstgevend te laten zijn.

Franchise, maar wel eigen baas
Sinds een paar jaar is het ook mogelijk om uw bestaande zonnestudio aan te passen naar, of een nieuwe zonnestudio te openen in, het aansprekende concept: ZonnestudiomegaSun. Een helder franchisesysteem, waarbij u de vruchten plukt van jarenlange ervaring, marketingkennis en –tools, een groeiend en positief imago en collega’s om mee te klankborden.
Desalniettemin blijft u als eigenaar van een ZonnestudiomegaSun altijd eigen baas. Wij werken niet met een verstikkend contract, waardoor uw eigen ondernemersjas wel heel erg krap gaat zitten. Onze methode richt zich op luisteren, lokaal kijken en adviseren – niet op klakkeloos kopiëren. 

Kortom, is uw bedrijf of toekomstig bedrijf toe aan een winstgevend zonnetje? Kijk eens rond op deze site of neem direct contact op via het menu.

met zonnige groet,
Albert van Beurden